Generatoranlæg i containere

MG SERVICE A/S

BRANDBJERGLUNDVEJ 10

8700 HORSENS

TLF. 7565 6700

TFX. 7565 6775

 

 

MG SERVICE A/S  

+45 75656700      FAX+45 7565677 MAIL pj@mg-service.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

GENERATORANLÆG I CONTAINERE 

MG SERVICE bygger genneratoranlæg i containere.

Anlæggene leveres som komplet løsning med generator og generatortavlen, dieseltank og ventilation i containeren. Der laves lys og stikkontakter samt varmelegeme i generatortavlen og stilstandsforsyning.

Containeren udføres i en pæn design med dør og rum store nok at der er nemt til at betjene anlæg i alle vejrforhold samt er det meget nemt at udføre service på anlæggene.

Containeren er lydisoleret sådan at støj reduceres væsentligt.

Power box blev bygget til nødstrømsforsyning på skejby sygehus strålecenter. Inde i kontaineren er installeret MTU motor med stamford generator 600 KVA samt generator tavle og tilslutningsskab med klemmerne til tilsutning til hovedtavlen i bygningen.

Anlægget er konstrueret med mulighed til flytning. Styringen af anlægget er konstrueret sådan at den kan køre alle steder både som automatisk startende nødstrømsanlæg men også som manuel driftet.

Containeren lavet til energi midt i Silkeborg. Der er 2 rum med generatortyavle og en til generatoranlægget. Anlægget styres af DEIF Automatic Generator Controler og der er 2 transformere med afgange som nødforsynes fra dette anlæg. Transformerstationen ligger ca. 80 meter væk og der er installeret en styretavle med DEIF AGC-er. Anlægget er autostartende og er koblet som reguleringsreserve i det offentlige net.

Forsyningskablerne og styringskabler kobles til generatortavlen inde i containeren.

Containeren udføres i en pæn design sådan at den er passende til alle omgivelser.